dissabte, 2 de març del 2013

Percy Jackson y el ladrón del rayo




Títol
    

Percy Jacson y el ladrón del rayo
Any


2010
Durada


119 min.
País

Estats Units
Director

Chris Columbus
Gènere

Fantasia, aventures
Música

Christopher Beck


Sinopsi 
El jove Percy (Perseu) Jackson és, sense saber-ho, el fill del déu greg Poseidó.
Durant la visita escolar a un museu d’elements grecs i romans, Percy és atacat per la seva professora, que resulta ésser una Fúria, i en aquest moment comença l’aventura i Percy descobreix que no és un adolescent normal.
Percy és acusat d’haver robat el raig de llum de Zeus, i per demostrar la seva innocència haurà de recuperar-lo i tornar-lo al seu amo. De manera que ell i el seu millor amic (un sàtir que fins al moment havia fingit ser un noi normal) començaran un increible viatge per tot el país fins que s’introduiran al món dels déus…

Vols més detalls? IMDb Percy Jackson y el ladrón del rayo

Trailer


L’Heroi clàssic

En la mitologia grega els mites servien per explicar l’origen del món i detallaven les vides i aventures d'una àmplia varietat de déus, herois i altres criatures mitològiques.

Perseu era un heroi. Els herois eren fills d’un déu o deesa i un mortal. Vivien a la Terra, entre els humans, i sovint dirigien la sort de les polis i la seva gent. A Perseu se li atribueix la fundació de Micenes, considerada la primera civilització grega.

En els següents enllaços podràs consultar la complexa i interessant mitologia grega, plena d’éssers fantàstics que es comportaven de manera molt semblant als humans:






http://ca.wikipedia.org/wiki/Mitologia_grega

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada